Boosta lyckokänslorna med Ylang-Ylang!

Boosta lyckokänslorna med Ylang-Ylang!

Höstrusket och mörkret kan kännas jobbigt. Det blir ännu jobbigare nu när allt är dyrare och vi inte riktigt vet vad som kommer ske med allt som händer runt om oss i världen. Det är mörkare tider nu. Men vi måste försöka att se ljuset i mörkret.

Det är nu ännu viktigare att ta hand om oss själva. Våra inre känslor och försöka hitta balansen som kan bära oss genom det mörka ruggiga som finns runt oss. Att använda oss av aromaterapi hemma är ett perfekt sätt!

Det är ingen nyhet att vi genom dofter kan ändra vår sinnesstämning och eteriska oljor användes redan av egyptierna för 4000 år sedan. De grekiska och romerska kulturerna använde aromatiska bad för medicinska syften. Kineser och indier använder traditionsenligt aromatiska oljor som en del i sin örtmedicinska läkekonst. Det är inget som vi kommit på nu, att vi kan behandla med doft.

I höst och vintermörkret tycker vi att du ska boosta dina lyckokänslor med Ylang-Ylang!

Ylang-Ylang har en förmåga att boosta lyckokänslor samtidigt som den har en avslappnande effekt. Ylang-Ylang oljans doft gör det lättare för oss att släppa stress. Du kan inhalera oljans positiva effekter med hjälp av en aroma diffuser, eller varför inte genom att droppa några droppar av den i badkaret. Oljan har milt sövande effekt och är även ångestdämpande vilket gör att det passar bra att när man ska varva ner på kvällen. Man vet också att linalool, som är en huvudkomponent i den eteriska Ylang-Ylang oljan bidrar med liknande effekt som anti-depressiva.

 

 

Klicka på bilderna för att komma till produkterna

 

Oavsett om det endast är mörkret som påverkar dig eller om du känner dig stressad eller ångestfull så kan du märka stor effekt på din sinnesstämning med hjälp av dofterna. Börja med Ylang-Ylang och testa dig fram. Vilka dofter får dig att må som bäst? Det märker du när du bjuder in dom i ditt hem. Lycka till!

 

Se våra eteriska oljor HÄR

 

 

 

Tillbaka till blogg