blanda ditt eget serum hemma för torr och mogen hud butik berget

Gör ditt eget serum - TORR & MOGEN HUD

Det är väldigt enkelt att snabbt blanda till sig sitt egna serum till ansiktet och det betyder att du absolut inte behöver köpa alla dess "fancy" serum för flera tusenlappar. Dom vill ha betalt. Men med rätt kunskap så kan du lösa det som dom säger sig lösa åt dig med sina serum själv, utan att bli ruinerad ;)

För att göra 50ml som passar till Torr och mogen hud behöver du:

   

30 ml Nyponolja (Rose Musquée Bio)
Nyponoljan är mycket rik på essentiella fettsyror som är läkande, cellförnyande och hjälper till att begränsa uttorkning.
Nyponoljan återställer hudens elasticitet och främjar förnyelsen av hudceller (vitamin A, D, E och omega 3). Oljan innehåller även sammandragande egenskaper, vilket hjälper till med att minska dina porer och göra din hud klarare. 

Du hittar den HÄR

 

20 ml del Hampaolja (Chanvre Bio)
Mycket bra olja mot torrhet. Oljan hjälper till att minska uppkomsten av rynkor och fina linjer pga oljans höga näringsinnehåll vilket leder till att den kan hjälpa till att minska uttorkning.

Du hittar den HÄR

 

5 droppar Klippros (Cistus Bio)
Kan med fördel användas vid önskan att motverka eller förfina rynkor.
Väldigt bra olja att använda på ärr.

 

Du hittar den HÄR

 

 

____________________

 

Du blandar enkelt ihop de olika oljorna och förvarar i en pipett flaska. Vi säljer dessa i både 50ml och 100 ml. Sen använder du några droppar efter rengöring dagligen. Svårare än så är det inte. Kika gärna i vår kategori med tillbehör och flaskor så hittar du praktiska hjälpmedel där. Lycka till! 

 

 

Tillbaka till blogg