gör ditt eget serum för trött och livlös hud glåmig butik berget

Gör ditt eget serum - TRÖTT & LIVLÖS HUD

Det är väldigt enkelt att snabbt blanda till sig sitt egna serum till ansiktet och det betyder att du absolut inte behöver köpa alla dess "fancy" serum för flera tusenlappar. Dom vill ha betalt. Men med rätt kunskap så kan du lösa det som dom säger sig lösa åt dig med sina serum själv, utan att bli ruinerad ;) 

 

För att göra 50ml som passar till Torr och mogen hud behöver du:  

 

25 ml Nattljusolja (Onagre Bio)
Den passar fint på livlös hud som saknar elasticitet, och i ett rynkhämmande serum för ansiktet för att förebygga hudens åldringsprocess. Nattljusoljan rekommenderas även för att reglera hormonella obalanser i huden. 

Du hittar den HÄR

 

25 ml Arganolja
En naturlig skatt inom kosmetik! Den innehåller strukturella element som återaktiverar de grundläggande funktionerna i det översta hudlagret (epidermis). Oljans höga mängd antioxidanter verkan skyddande på huden mot fria radikaler som bidrar till cellernas åldrande. 

Du hittar den HÄR

 

5 droppar Rosmarin
Eterisk rosmarinolja är en effektiv antioxidant och ökar cirkulationen i huden. Den hjälper även till att strama upp huden, ge huden lyster och jämnar ut hudtonen. 

 

Du hittar den HÄR

 

____________________

 

Du blandar enkelt ihop de olika oljorna och förvarar i en pipett flaska. Vi säljer dessa i både 50ml och 100 ml. Sen använder du några droppar efter rengöring dagligen. Svårare än så är det inte. Kika gärna i vår kategori med tillbehör och flaskor så hittar du praktiska hjälpmedel där. Lycka till! 

 
Tillbaka till blogg